Stadswandeling met gids

Ontdek de verborgen juweeltjes van Middelburg deze zomer bij Cityhotel Wood

De warme zomerdagen nodigen uit tot avontuur en ontdekking. Tijdens uw verblijf bij ons, hebben wij een tip voor een onvergetelijke ervaring aan die u niet mag missen. Ga op ontdekking om historische schoonheid van Middelburg te ontdekken met deskundig begeleide stadswandelingen en rondleidingen door het prachtige laatgotische stadhuis. Deze zijn eenvoudig te boeken bij de Drukkerij in Middelburg.

Onze ervaren stadsgidsen nemen u mee op een reis door de tijd, langs verstilde pleintjes en verborgen steegjes, torenhoge abdijtorens en oude koopmanshuizen. U ontdekt de monumentale binnenstad van Middelburg, een stad rijk aan geschiedenis en verborgen verhalen.

En om uw bezoek aan Middelburg echt compleet te maken, kunt u ook een rondleiding boeken in het indrukwekkende laatgotische stadhuis. Laat u betoveren door de architectuur en de fascinerende verhalen die onze gidsen met u delen.

Deze bijzondere activiteiten zijn eenvoudig te boeken via de Tourist Info op de website van de Drukkery Middelburg en in de winkel. We moedigen onze gasten aan om deze unieke kans te grijpen en Middelburg op een geheel nieuwe manier te leren kennen.

Ziet u uzelf al door de schilderachtige straten van Middelburg dwalen, de historische schoonheid in u opnemen? Neem dan een kijkje op de website van de Drukkery Middelburg om uw plek te reserveren.

Bij Cityhotel Wood kijken we ernaar uit om u te verwelkomen en u een onvergetelijke zomer te bezorgen. Pak uw wandelschoenen maar in en bereid u voor op een uniek avontuur in Middelburg!


Boek hier uw stadswandeling met gids

SYZ 7 Middelburg stad lente voorjaar 48 Middelburg stad lente voorjaar 18 Middelburg stad lente voorjaar 52