Overnachten in Middelburg?

Kom heerlijk overnachten in het centrum van Middelburg, in één van onze twee luxe Zeayou Zeeland hotels. Beide hotels zijn gelegen in het centrum, aan de historische binnengrachten van Middelburg.

In Cityhotel WOOD verblijft u in alle “groene” luxe en geniet u van heerlijke gerechten in restaurant The Green Room. Hotel Copper & Co is een nieuwe parel in Middelburg, met luxe kamers, appartementen (met eigen keuken) én een penthouse.

De ligging van onze hotels in Middelburg op de kaart

Hotels Middelburg Greenwood april Wood The Green Room 182 feestje Wood 1 Copper buitenzijde 27juli22 web 3 kopie Copper buitenzijde 27juli22 web 1 kopie Copper Zeayou Gianni Tahitu extra 19 Copper Zeayou Gianni Tahitu extra 8

Ontdek het historische gezellige Middelburg

De hoofdstad van Zeeland, Middelburg, kent een rijk verleden die tegenwoordig nog goed is terug te zien. De stad heeft ruim 1100 monumenten, maar de vele pleintjes, winkels, horeca en evenementen zorgen ervoor dat het meer dan een bezoekje waard is. Op onze website hebben de leukste tips en bezienswaardigheden van Middelburg op een rijtje gezet.

Overnachten in een hotel in Middelburg

Cityhotel WOOD - Duurzaam overnachten in het centrum van Middelburg

In de kamers & citylofts van Cityhotel Wood kunt u duurzaam overnachten in het centrum van Middelburg. Het hotel is gelegen aan de gracht, middenin het centrum. De warmte en aandacht waarmee u omringd wordt, zijn vertaald naar onze 53 kamers en city lofts.

Wilt u uw verblijf in Cityhotel Wood werkelijk onvergetelijk maken? Dan hebben wij alvast wat toffe arrangementen op een rijtje gezet.

Bekijk Cityhotel Wood

Hotel Copper & Co - Luxe overnachten in hartje Middelburg

Deze koperen, eclectische parel maakt uw verblijf in hartje Middelburg onvergetelijk! Een iconisch pand, gelegen aan het water van de eeuwenoude Middelburgse binnenhaven. Luxe overnachten in hartje Middelburg in één van onze luxe kamers, appartement of penthouse.

Wilt u uw verblijf in Eclectic Hotel Copper werkelijk onvergetelijk maken? Dan hebben wij alvast wat toffe arrangementen op een rijtje gezet.

Bekijk Eclectic Hotel Copper

Last-minute naar Middelburg?

Klaar om er even tussen uit te gaan? Ontdek een van onze toffe hotel-arrangementen bij Hotel Copper of Cityhotel WOOD.