Groepsaccommodaties in Zeeland

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Zeeland?

Zeayou Zeeland biedt hiervoor verschillende mogelijkheden voor een groepsaccommodatie in Domburg. In Domburg bevinden zich Bed & Bike De Dorsvloer, B&B De Lijsterhof en appartementen aan de Brouwerijweg. De B&B's bevinden zich beide in hartje centrum van Domburg, op loopafstand van het strand. De appartementen aan de Brouwerijweg zijn landelijk gelegen, op 10 minuten wandelen van het dorp.

Met de familie, vrienden of collega's naar Domburg

Al sinds de Romeinse tijd is Domburg bekend als kuuroord en heeft het dorp het predicaat van heilzame badplaats. Vanwege het zeewater, samen met het klimaat en de bodemproducten mag Domburg zich zo noemen. En dat is bijzonder, want alleen Domburg en Cadzand (gelegen in Zeeuws-Vlaanderen) mogen dit predicaat dragen in Nederland. Maar behalve dat, trekt ook de gezelligheid, de vele restaurants, het strand jaarlijks vele gasten naar Domburg toe.

SYZ 20 SYZ 05 FULLSIZE 212 kopie E choppers op pad hotel Bommelje Zeayou domburg de lijsterhof exterieur

Centrum van Domburg

In de hoofdstraat van deze badplaats vindt u vele winkels, restaurants en terrassen. Van typische souvenirwinkeltjes tot luxueuze modezaken en van sportshop tot fair trade shop. U vindt het hier allemaal. Ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u het dorp niet uit, want hiervoor kunt u terecht bij AH.

Aan culinaire mogelijkheden geen gebrek. Al even divers als het aanbod aan winkels, is de keuze die u heeft om een hapje te eten. ’s Morgens vroeg openen de eerste restaurants al voor het ontbijt, een goede kop koffie of een latte-to-go! Wilt u lunchen of dineren? De keuze is aan u! Kiest u voor Italiaans, Mexicaans, een visrestaurant of een goede steak?

Ook als u wat exclusiever wilt dineren zijn er diverse mogelijkheden zoals Restaurant Mezger, De Boterkapel of De Visbar. En dan hebben we het nog niet over de strandpaviljoens. Dat wordt iedere avond uit eten!

U leest meer over Domburg en de mogelijkheden op deze pagina.

Hotel Bommeljé 02 269 kopie BB De Lijsterhof woonkamer in Domburg Kamer Lijsterhof in Domburg 043450e5f6c08544730b5baad883f12e429ae535

Groepsaccommodatie in Domburg

Zeayou Zeeland heeft de mogelijkheid om B&B De Lijsterhof en Bed & Bike De Dorsvloer als groepsaccommodatie in Domburg aan te bieden. Ook verschillende appartementen aan de Brouwerijweg kunnen samen als luxe groepsaccommodatie in Zeeland worden gehuurd.
Onze groepsaccommodaties zijn geschikt voor 8 tot 16 personen. Neem gerust eens een kijkje!

Heeft u nog vragen over het verblijf van uw groep? Neem dan zeker contact op met onze collega's; zij informeren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.
Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: + 31 (0) 118 58 22 06 of stuur een e-mail.