Hotels in Zeeland

Toe aan een break? Bij Zeayou Zeeland vinden jullie de perfecte mix van luxe en ontspanning in onze prachtige hotels aan de Zeeuwse kust. Of je nu zin hebt in een spontaan nachtje weg, een lang weekend uitwaaien of een citytrip in Zeeland, we've got you covered!

Al gehoord van ons vernieuwde Hotel Bommeljé? Superstylish en op een steenworp afstand van zowel het strand als het centrum. Perfect voor wie het beste van beide werelden wil: strandplezier en stadse gezelligheid.

Swipe en ontdek, want hieronder vind je alle info over de Zeayou-hotels. Kies jouw favoriet en gun jezelf die oh-zo-nodige luxe getaway aan de Zeeuwse kust. Komen we je daar tegen?

Hotels in Zeeland aan de kust

Zeayou Zeeland heeft twee hotels op unieke locaties in Zeeland direct aan de kust. Onder de duinen, aan het prachtige zandstrand van Zoutelande, ligt Strandhotel Zoutelande. Duinhotel Tien Torens in Zoutelande ligt letterlijk verborgen in het hoogste duin van Zoutelande.

Appartementen en lodges met hotel faciliteiten

Naast onze hotels in Zeeland verhuren we ook diverse vakantieappartementen in Zeeland die beschikken over uitgebreide hotelfaciliteiten.

Zeeland ontdekken vanuit de Zeayou Zeeland hotels

De accommodaties van Zeayou Zeeland bevinden zich in Domburg, Zoutelande en Middelburg. Échte toeristische trekpleisters in Zeeland. Benieuwd wat er allemaal te doen is in de omgeving? Ontdek de omgeving!

Domburg Omgeving hotel bommelje Domburg Omgeving hotel bommelje Domburg SYZ 22