Hotel Middelburg met jacuzzi

Er even tussenuit? Bij Zeayou Zeeland kunt u ultiem ontspannen in een van onze hotels in Middelburg met jacuzzi. Even geen standaard hotelkamer die een beetje te krap is, maar een luxe en ruime wellness-suite op een prachtige locatie in het historische centrum.

Luxe 2- en 4-persoonskamer in Middelburg

Cityhotel Wood - Overnachten in hartje Middelburg

Aan de gracht, middenin het centrum van Middelburg, vindt u Cityhotel Wood. Op deze unieke locatie verblijft u in luxe en geniet u van de meest heerlijke gerechten in Restaurant 'The Green Room'. Naast de standaard kamers beschikt het hotel over luxe 2- en 4-persoons lofts met een eigen jacuzzi. Kom helemaal tot rust en ervaar wat échte luxe is....

Luxe 2-persoonskamer in Middelburg

Hotel Copper & Co - Luxe overnachten in het centrum van Middelburg

Gelegen aan het water van de Middelburgse binnenhaven, vindt u Hotel Copper & Co. U bent verzekerd van een ontspannend en comfortabel verblijf in een van de unieke kamers.
De 2-persoonskamer 'Copper & Relax' beschikt over een eigen whirlpool en een balkon met uitzicht over Middelburg. Of ervaar ultieme luxe tijdens een verblijf in het penthouse met een rooftop terras, whirlpool en privé-sauna.

Zeayou Zeeland - Luxe overnachtingen aan de Zeeuwse kust

De accommodaties van Zeayou Zeeland bevinden zich aan de kustlijn van Zeeland. Geniet van een onbezorgd verblijf in één van onze hotels in Domburg, Zoutelande of Middelburg. Of het nu gaat om een ongedwongen verblijf in één van onze B&B's, een overnachting in een sfeervol hotel of een kamer voor een citytrip. Met ons aanbod vindt u altijd een verblijf dat bij u past!