Zeayou Zeeland

Luxe accommodaties aan de kustlijn van Zeeland

Zeayou Zeeland is een overkoepelende verhuurorganisatie voor onze verschillende accommodaties in Zeeland. Of u nu in één van onze hotels overnacht of in een appartement of B&B: in onze dienstverlening staan gastvrijheid & duurzaamheid centraal. Bij Zeayou Zeeland hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en doen wij niets liever dan ervoor zorgen dat uw verblijf tot in de puntjes is verzorgd.

Waar bestaat Zeayou Zeeland uit?

In de meest bekende badplaats van Zeeland, Domburg, zijn verschillende accommodaties van ons te vinden. Voor ieder wat wils! Hotel Bommeljé is gelegen op loopafstand van het centrum én het strand van Domburg; met verschillende studio’s en familiesuites ideaal voor een fijne vakantie. Dit geldt ook voor onze B&B De Lijsterhof, Bed & Bike De Dorsvloer, B’s Strandappartementen en de appartementen van Zeayou. Allen gelegen in Domburg met het strand altijd op korte afstand.

Aan de rand van Domburg, voordat u het centrum ingaat, ligt Mezger Lodges. Ruime appartementen voorzien van alle luxe en comfort, inclusief wellness-faciliteiten en tussen de twee villa’s, in de orangerie bevindt zich Restaurant Mezger.

Na de hit “Zoutelande” van de Zeeuwse band Bløf, kent eigenlijk iedereen dit gemoedelijke dorp aan de Zeeuwse kust. Middenin het centrum ligt Strandhotel Zoutelande, waar u daadwerkelijk binnen 25 meter met de voeten in de zee staat. Dit gezellige hotel, biedt met Bistro ‘t Zoute een fijne plek voor een verblijf direct aan de kust. Iets verderop, verscholen in de duinen, vindt u Duinhotel Tien Torens. Dit unieke hotel, vanwege de architectuur, het duurzame karakter en moderne ontwerp, biedt royale duinlodges met alle bijbehorende voorzieningen en een uniek uitzicht.

Het nieuwste project van Zeayou Zeeland opende in de zomer van 2020 haar deuren in de hoofdstad van de provincie; Middelburg. Cityhotel Wood is gelegen aan de statige Middelburgse Binnengracht en op loopafstand van het historische centrum. Duurzaamheid staat centraal in dit hotel, wat eveneens geldt voor het restaurant The Green Room, dat werkt volgens de formule: “feeding instead of filling”. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

We gaven het al eerder aan; voor ieder wat wils! Zeayou Zeeland biedt een diversiteit aan accommodaties.