Zeayou Zakelijk

Vergaderen en zakelijk overnachten in Zeeland

Dat is mogelijk bij ons Cityhotel Wood in Middelburg. Dit nieuwe hotel (2020) is gelegen in het centrum van de Zeeuwse hoofdstad en zeer geschikt voor het verwelkomen van kleinere groepen tot 20 à 30 personen voor een zakelijk verblijf.

Meeting, bijeenkomst of vergaderen in Middelburg

Om de meeting te ondersteunen biedt Cityhotel Wood vergaderarrangementen aan. Ze denken echter graag met u mee over wat uw bijeenkomst specifiek nodig heeft. Die ene snack of healthy maaltijd of die bijzondere set-up van tafels en stoelen? Er kan altijd meer dan u denkt

Vergaderzaal De Houtzagerij

In de Houtzagerij (5m x 10m) heeft u alle vrijheid om zelf de ideale opstelling te bepalen. Een U-vorm of een carré-opstelling? Of toch een theater- of schoolbankenopstelling? Wij zetten alles graag naar uw wensen klaar. Ook handig: de stoelen zijn stapelbaar, dus mocht u er een paar extra nodig hebben, dan zijn ze altijd bij de hand.

De maximale capaciteit van de Houtzagerij bedraagt 30 personen.

20210115 163253 Wood The Green Room 96 20210115 163003

Vergaderzaal De Leerlooierij

De Leerlooierij (4m x 10m) is iets kleiner dan De Houtzagerij. Ook iets knusser en luxer: ruime eikenhouten tafels, heerlijk zachte en kleurige maar ergonomisch verantwoorde stoelen.

De maximale capaciteit van de Leerlooierij bedraagt 20 personen.

20210115 163822 Leerlooierij midden2 20210115 163652

Brochure Cityhotel Wood

Hierin vindt u alles op een rijtje. Download 'm hier!

Vergaderarrangementen bij Cityhotel Wood

Cityhotel Wood biedt u verschillende vergaderarrangementen en losse zaalhuur-opties aan. Ideaal als u een halve of hele dag nodig heeft om te vergaderen, een gesprek te voeren, samen te sparren of te brainstormen. Maar ook voor een meerdaagse bijeenkomst is onze locatie uiterst geschikt. Na een lange vergaderdag of brainstormsessie kan iedereen zich even apart terugtrekken en bijkomen op één van de hotelkamers.

Brochure Cityhotel Wood

In de brochure vindt u alle informatie op een rijtje. Download 'm hier!

Andere accommodaties van Zeayou Zeeland

De meeting of bijeenkomst combineren met een een verblijf aan de Zeeuwse kust? Of misschien na de vergadersessie(s) het verblijf verlengen met een nachtje aan zee?
Bekijk dan ook de andere accommodaties in Domburg en Zoutelande van Zeayou Zeeland!

Alle accommodaties van Zeayou Zeeland