Overnachten in Zoutelande

Heerlijk overnachten in Zoutelande in de hotels van Zeayou Zeeland? Bij Zeayou Zeeland geniet u van een luxe en onbezorgd verblijf aan de Zeeuwse kust in Zoutelande.

Hotels in Zoutelande

In Zoutelande vindt u twee hotels van Zeayou Zeeland op unieke locaties. Beide hotels liggen letterlijk aan zee.

 1. Strandhotel Zoutelande ligt op slechts 25 meter van het prachtige zandstrand van Zoutelande.
 2. Duinhotel Tien Torens ligt verborgen in het hoogste duin van Zoutelande. Dat geeft een fenomenaal uitzicht en vanuit het hotel wandelt u via het naastgelegen duinpad zo het strand op.

SYZ 43 Sea You Zeeland 11 Zeayou Zeeland SYZ 05 FULLSIZE 213

1. Strandhotel Zoutelande

Strandhotel Zoutelande ligt onder de duinen, aan prachtige zandstrand van Zoutelande, met de meeste zonuren van Nederland. Sfeer, gezelligheid én alle comfort om heerlijk te ontspannen. Een fijn en gastvrij hotel, waar u zich welkom voelt en écht thuis bent. Een kleinschalig hotel, maar groot in persoonlijke service. Laat u omringen door de warmte, de gastvrijheid en geniet. Heerlijke kamers, lekker comfort, puur genieten.

Zeayou zoutelande strand Sea You Zeeland 02 58 Sea You Zeeland 02 42 Kamer klein 5

Faciliteiten in Strandhotel Zoutelande

 • Fietsen.
 • Bistro 't Zoute.
 • Jeu de Boules baan in onze achtertuin.
 • Ontbijtbuffet.
 • WiFi.
 • Parkeerplaatsen.

Ontdek Strandhotel Zoutelande

2. Duinhotel Tien Torens in Zoutelande

Verborgen in het hoogste duin van Zoutelande ligt Duinhotel Tien Torens. Het retro-futuristische hotel biedt exclusieve en comfortabele duinlodges met een schitterend uitzicht over zee, land of duin. Het is uniek in Zoutelande, Zeeland én Nederland dat u letterlijk in het duin slaapt.

Duinhotel Tien Torens beschikt over negentien ruime en elegante duinlodges verdeeld over vijf lagen en biedt plaats voor maximaal 42 gasten. Op de bovenste twee etages bevindt zich het majestueuze Penthouse met panorama uitzicht over Walcheren en is met een totale oppervlakte van 432 m2 het grootste van het hotel.

Zeayou Zeeland Duinhotel 10 torens SYZ 39 Tien Torens 8 maart 2018 web 16 Duinlodge 6 web 2 Duinlodge 4 web 4 Duinlodge 1 A web 1 Duinlodge 3 web 10 Tientorens1 B web 4

Lodges

Letterlijk slapen in een met helmgras beplante duintop, waarbinnen royale lodges in Duinhotel Tien Torens in Zoutelande zijn gerealiseerd. Een unieke plek, waar luxe en comfort hand in hand gaan met de natuur. Met het strand op steenworp afstand en het gezellige centrum van Zoutelande op 500 meter verwijderd van uw lodge verblijft u wel erg centraal.

Faciliteiten Duinhotel Tien Torens

 • Gratis WiFi.
 • Ontbijt.
 • Gratis parkeren op onze privé parkeerplaats.
 • Per accommodatie is er één huisdier toegestaan.
 • Fietshuur.

Ontdek Duinhotel Tien Torens

Zoutelande & omgeving

Het prachtige duingebied van Zoutelande markeert één van de mooiste kustgebieden van Nederland: de Zeeuwse Rivièra. Met haar zeldzame zuidoriëntatie, meeste zonuren én de schoonste stranden van het hele land is Zoutelande niet voor niets het leukste dorp van Zeeland.

Plaatsen als Domburg, Middelburg en Vlissingen liggen op circa 10 kilometer afstand. Uw wandeling of fietstocht begint en eindigt voor de deur van onze hotels in Zoutelande.

Overnachten op Walcheren bij Zeayou Zeeland

Zeayou Zeeland is een overkoepelende verhuurorganisatie voor verschillende accommodaties in Zeeland. Met ons aanbod aan accommodaties vindt u altijd een verblijf dat bij u past. Een ongedwongen verblijf in één van onze B&B’s of appartementen, een echte strandvakantie in een sfeervol hotel, een luxe lodge of een kamer voor een citytrip. U vindt onze accommodaties in:

Bekijk ons aanbod!