Zelfstandig werkend kok

In voor een nieuw avontuur in de keuken? Bij Zeayou Zeeland Hotels zijn we op jacht naar een handige en veelzijdige zelfstandig werkend kok voor ons keukenteam.

Wat ga je doen?

 • De Allround Keukenheld: Als onze Zelfstandig Werkend Kok ben je een echte duizendpoot in de keuken. Of het nu gaat om de koude of warme keuken, jij weet overal je weg te vinden.

 • De Steunpilaar van de Keuken: Je werkt nauw samen met de Chef-kok en Sous-chef. Je springt bij waar nodig en zorgt dat alles in de keuken soepel loopt.

 • De Kookkunstenaar: Je bent een belangrijke schakel in ons team. Je zorgt voor lekkere en consistente gerechten die onze gasten blij maken.

Wat zoeken we in jou?

 • Ervaring als zelfstandig werkend kok, of je hebt een vergelijkbare rol gehad.

 • Je kunt prima uit de voeten in verschillende onderdelen van de keuken en neemt graag de verantwoordelijkheid voor je werkplek.

 • Een koksdiploma of iets soortgelijks op zak.

 • Je bent flexibel en werkt zowel goed zelfstandig als in een team.

Wat bieden we jou?

 • Een dynamische werkplek: Je komt te werken in een afwisselende omgeving, waar geen dag hetzelfde is.

 • Ruimte voor groei: We geven je de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je vak.

 • Een passend salaris: Een loon dat recht doet aan jouw ervaring en vaardigheden, met prima secundaire voorwaarden.

 • Een topteam: Je wordt onderdeel van een enthousiast en professioneel team.

Klinkt dit als jouw volgende keukenavontuur? Stuur dan je CV en motivatie naar manager@cityhotelwood.nl, t.a.v. Eva van de Parel. Meer over ons weten? Neem een kijkje op www.zeayouzeeland.com.

We zijn benieuwd naar wat jij in de keuken allemaal kunt, we hopen je snel te zien!

Deze vacature is beschikbaar bij: Hotel Bommeljé en onze nieuwst aanwinst: Wine Bar LeVie.

PARTTIME OF FULLTIME // 24 - 38 UUR

Stel je voor: werken in Hotel Bommeljé, een trendy plek om te ontspannen, pal naast het prachtige strand en het levendige centrum van Domburg.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze Wine Bar LeVie. Dit is echt een speciale plek waar de Franse keuken, heerlijke wijnen en coole cocktails samen een super sfeer creëren. Altijd gezellig, altijd nieuw: ons menu krijgt elke 6 tot 8 weken een frisse update. Hoe leuk is dat?

Voel je al dat je perfect in ons team past om onze gasten de tijd van hun leven te geven?

Hotel Bommeljé is niet zomaar een hotel, het is een ervaring. En Wine Bar LeVie? Een culinair avontuur. Ben jij klaar om onderdeel te worden van ons dynamische team?

Deze vacature is beschikbaar bij: Cityhotel Wood en Restaurant The Green Room.

PARTTIME // 24 - 32 UUR

Werken in die unieke plek die ooit een houtzagersbedrijf was. Elk hoekje ademt stijl en charme, met houten details die een rijke geschiedenis fluisteren...

En dan onze trots, Restaurant The Green Room. Dit is waar koken verandert in kunst en avontuur. Wij zijn meesters in het transformeren van verse, vaak biologische ingrediënten tot culinaire hoogstandjes. Klaar om bij te dragen aan onze missie om elke maaltijd onvergetelijk te maken?

Cityhotel Wood is meer dan alleen een plek om te verblijven; het is een fantastische plek om te werken. Of je nu gepassioneerd bent over hospitality of food, hier vind je je thuis. Na een dag hard werken, maak je deel uit van een team dat streeft naar niets minder dan het beste.

Voel je al dat je perfect in ons team past, waar elke dag voelt als een bladzijde uit een hip, levend designmagazine?

Ontdek hoe jij een deel van ons verhaal kunt worden. Het is een ervaring die je niet wilt missen.