Sous-chef

Ben jij die keukentopper die klaar staat om onze gerechten nóg lekkerder te maken? Bij Zeayou Zeeland zoeken we een enthousiaste en creatieve Sous-Chef om ons keukenteam te versterken. Klinkt goed? Lees dan snel verder!

Jouw rol bij ons:

De Creatieve Keukenwizard: Jij bent de rechterhand van onze Chef-kok. Samen zorgen jullie ervoor dat onze keuken blijft bruisen van de energie en nieuwe ideeën. Je helpt mee met het bedenken van nieuwe gerechten en menu's.

De Motiverende Teamplayer: Jij weet hoe je ons keukenteam moet aansturen en motiveren. Samen zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes loopt in de keuken.

De Gepassioneerde Smaakexpert: Koken is jouw passie en je bent altijd op de hoogte van de nieuwste smaaktrends. Jouw skills zorgen ervoor dat onze gasten elke keer weer verrast worden.

Wat we in jou zoeken:

  • Minstens 2 jaar ervaring als Sous-Chef of een vergelijkbare rol.

  • Een afgeronde koksopleiding en kennis van de nieuwste kooktrends.

  • Een mix van creativiteit, leiderschap en een praktische instelling.

  • Je bent flexibel in werktijden, ook in de avonden en weekenden.

Wat je van ons krijgt:

  • Een superplek: Een toffe job in een groeiend bedrijf.

  • Een prima salaris: Dat past bij wat je kan en wat je doet.

  • Kansen om te groeien: Bij ons kun je jezelf blijven ontwikkelen.

  • Een gezellig team: Je komt te werken in een team waar iedereen voor elkaar klaarstaat.

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Stuur dan je CV en motivatie naar manager@cityhotelwood.nl, t.a.v. Eva van de Parel. Meer weten over ons? Check www.zeayouzeeland.nl.

We kunnen niet wachten om jouw kookkunsten te proeven!

Deze vacature is beschikbaar bij: Hotel Bommeljé en onze nieuwst aanwinst: Wine Bar LeVie.

Stel je voor: werken in Hotel Bommeljé, een trendy plek om te ontspannen, pal naast het prachtige strand en het levendige centrum van Domburg.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze Wine Bar LeVie. Dit is echt een speciale plek waar de Franse keuken, heerlijke wijnen en coole cocktails samen een super sfeer creëren. Altijd gezellig, altijd nieuw: ons menu krijgt elke 6 tot 8 weken een frisse update. Hoe leuk is dat?

Voel je al dat je perfect in ons team past om onze gasten de tijd van hun leven te geven?

Hotel Bommeljé is niet zomaar een hotel, het is een ervaring. En Wine Bar LeVie? Een culinair avontuur. Ben jij klaar om onderdeel te worden van ons dynamische team?