Wine Bar LeVie

Een bijzondere collectie verfijnde wijnen in combinatie met culinair genot uit de Franse keuken.

Wine en dine met een verfrissende gastvrijheid à la Française. In een trendy en warm design proef je hier per glas of per fles, voor de liefhebbers vergezeld van heerlijke gerechten. Hier nip je van charmante wijnen, lekkere cocktails en proef je verleidelijke hapjes uit de Franse keuken. Ook oesters en bubbels mochten dan niet op onze kaart ontbreken.

Natuurlijke ingrediënten

Bij LeVie staan natuurlijke ingrediënten centraal. Onze keuken maakt gebruik van onbewerkte, zuivere producten met een korte weg naar de bron. Dit uitgangspunt vormt de basis voor onze smaakvolle gerechten die verrassend en uniek zijn. Wij richten ons op huisgemaakte gerechten en waar mogelijk biologische producten met gebruik van het hele product.

Ons streven is om zoveel mogelijk te werken met streekproducten en onze menukaart wordt iedere 6-8 weken vernieuwd. Uiteraard geldt dit ook voor onze wijnen, zorgvuldig geselecteerd, biologisch, biodynamisch, van kleine wijnboeren met aandacht voor goede grondstoffen. Bij onze wijnbar ervaart u de pure smaak van de natuur in combinatie met een uitstekende wijnselectie.

Restaurant Hotel Bommeljé esmeetrouw 3877 2 Restaurant Hotel Bommeljé esmeetrouw 3764 2 Restaurant Hotel Bommeljé esmeetrouw 3698 kopie 2

Openingstijden LeVie

  • Bites & Drinks // woensdag t/m zondag // vanaf 12:00 uur
  • Diner // woensdag t/m zondag // 16:00 - 21:00 uur

Reserveer uw tafel hier