Uw vakantiehuis verhuren?

Uw vakantiehuis in Domburg verhuren?

Bent u eigenaar van een vakantiewoning of appartement in Domburg en wilt u niets liever dan veel gasten laten genieten van een verblijf aan de Zeeuwse kust? Zeayou Zeeland neemt u graag de zorgen van verhuur uit handen!

Verhuur via Zeayou Zeeland

Zeayou Zeeland biedt een diversiteit aan accommodaties in Zeeland, waaronder vele vakantiewoningen, appartementen en vakantiehuizen in Domburg.
Heeft u ook een mooi vakantiehuis of appartement en denkt u dat deze past in het aanbod van Zeayou Zeeland? Dan kijken we graag samen met u of we een samenwerking aan kunnen gaan.

Waarom verhuren via Zeayou Zeeland?

Wij ontzorgen u graag bij de verhuur van uw vakantiehuis. Dit betekent dat wij het volledige beheer op ons nemen en er voor zorgen dat uw vakantieverblijf optimaal wordt verhuurd.
In het kort:

  • Volledig beheer om optimaal verhuurresultaat te behalen.
  • Reserveringen; onze afdeling reserveringen beantwoord met veel enthousiasme alle vragen van gasten over uw vakantieverblijf.
  • Marketing; op onze website wordt uw accommodatie uitgebreid vermeld. Ook via social media, nieuwsbrieven en advertenties krijgt het volop zichtbaarheid.
  • Onderhoud; we adviseren u graag over het onderhoud van uw woning of appartement
  • Schoonmaak; ons team zorgt ervoor dat uw woning of appartement altijd piekfijn in orde is voor verhuur.

Vragen of interesse?

Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch: + 31 (0) 118 58 22 06.