Suppen in Zeeland

Ontspannen het water op

Suppen, oftewel stand up paddling... we horen het steeds vaker. Ook in Zeeland is het ondertussen een bekende watersport. Het is te omschrijven als de combinatie van kanoën en surfen. Voor wie van het water houdt én graag actief bezig is, is het de perfecte bezigheid. Niet alleen is het goed voor uw lichaam, ook is het heel ontspannend.

Suplessen op Walcheren

Klinkt het onbekend maar bent u toch nieuwsgierig? Tussen april en oktober biedt Zeayou Zeeland elk weekend suplessen aan in Middelburg. De lessen worden verzorgd door kitesurfschool Vertigo. Zij zullen u voorzien van alle tips en tricks om deze toffe sport onder de knie te krijgen. Een leuke ervaring voor zowel jong als oud, individueel of met een hele groep!

Tijden, kosten en reserveren

  • Kosten voor de activiteit zijn € 40,- p.p. inclusief supmaterialen
  • Huur wetsuits bedraagt € 5,-
  • De clinics vinden plaats op zaterdagochtend (9:30 tot 11:00), verzamelen in Cityhotel Wood vanaf 09:15 uur.
  • Suples kan doorgaan vanaf een deelnemers aantal van 5 personen.
  • De avond voorafgaand aan de clinic ontvangt u een bericht met daarin de goedkeuring voor de clinic of een eventuele afmelding door te weinig aanmeldingen of slechte weersverwachtingen.

Reserveer hier uw supclinic!

Sup verhuur

Voor de ervaren suppers onder ons verhuren wij bij een aantal van onze hotels ook supboards. Voor deze speciale boards is enige kennis vereist, u moet daarom minimaal 1x een training van een professionele supper hebben gehad. Veiligheid is tenslotte het belangrijkste. U kunt uw eigen gang gaan en de golven trotseren in Domburg of lekker rustig aan suppen op het Veerse Meer.

Het volgen van lessen en het huren van de supboards is mogelijk voor zowel hotelgasten als passanten. U kunt hiervoor vanaf medio juni terecht bij Cityhotel Wood in Middelburg, Hotel Bommeljé in Domburg en Strandhotel Zoutelande.

Suppen in Zeeland 3 Suppen in Zeeland 4 Suppen in Zeeland 5 Suppen in Zeeland 2