UPDATE: Zeeland & Corona

Het zijn - na een zorgeloze en warme zomer - nu weer onzekere tijden. Hierdoor zijn er veel vragen.

Maar u kunt ook nu nog steeds genieten van een zorgeloos verblijf bij Zeayou Zeeland en u bent van harte welkom! Graag zetten wij een aantal belangrijke zaken op een rijtje.

Algemene maatregelen

Wij houden ons aan de maatregelen die vanuit de regering en het RIVM zijn opgesteld:

 • Houd altijd 1,5 meter afstand.
 • Ga niet naar plaatsen waar het druk is.
 • Nies en hoest in uw elleboog.
 • Was vaak uw handen met zeep.
 • Bent u verkouden? Blijf dan thuis!
 • Heeft u koorts of bent u benauwd? Dan moeten alle huisgenoten thuis blijven.
 • Laat u testen bij klachten!

Inchecken

Onze receptiebalies zijn voorzien van schermen en daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk een mondkapje. Het fysieke contact wordt zoveel mogelijk beperkt en bij een aantal accommodaties maken wij gebruik van de digitale guestkey waarmee u uw accommodatie kunt openen. U kunt uw verblijf vooraf online betalen of anders is het aan de recepties mogelijk om met pin of credit card te betalen.

Coronaproof Coronaproof2 Coronaproof1

Hygiëne & veiligheid

Er zijn in onze accommodaties duidelijke protocollen voor de schoonmaak van zowel de kamers en appartementen als de openbare ruimtes. Daarnaast hanteren wij in onze hotels, B&B's en appartementencomplexen een duidelijke routing, waarvan wij ook u vragen deze op te volgen. Overal staan dispensers met desinfecterende gel om uw handen te ontsmetten.

Maatregelen in onze restaurants

Sinds 29 september 2020 gelden er voor de horeca nieuwe regels:

 • U mag met een groep van 4 mensen samen afspreken. Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee.
 • In een ruimte binnen mogen maximaal 30 mensen samen zijn. Kinderen tellen mee.
 • Om 22.00 uur sluiten de cafés en restaurants. U moet dan weg zijn.
  U mag tot 21.00 naar binnen. U geeft uw naam en telefoonnummer op.

Deze regels gelden uiteraard ook in onze restaurants. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u dan ook vooraf te reserveren indien u wilt komen eten.
Restaurant Mezger

The Green Room
Bistro 't Zoute

Mezger Lodges appartementen domburg WOOD Preview2 HR 4 Sea You Zeeland 02 26

Ontbijt in onze restaurants

Voor Hotel Bommeljé, Strandhotel Zoutelande en Duinhotel Tien Torens geldt dat wij de reserveringen voor het ontbijt in shifts plaatsen. Op deze manier kunnen wij maximaal 30 personen tegelijk in de restaurants ontvangen.
Heeft u liever een ontbijt op de kamer? Informeer dan naar de mogelijkheden bij check-in.

Voor een verblijf in Mezger Lodges geldt dat u uw ontbijt als pakket wordt bezorgd tot aan de deur van uw lodge. Dit geldt ook voor onze B&B's en appartementen.

Reisadvies naar Zeeland

Er geldt geen reiswaarschuwing voor Zeeland, ook niet voor onze gasten uit Duitsland en België. Houdt u echter de reisadviezen goed in de gaten.

Komt u naar Zeeland? Geniet dan vooral van de enorme ruimte die er is om te wandelen, te fietsen, paard te rijden en te (kite)surfen. Houd hier ook voldoende afstand.
Bezoekt u een museum, bakker, kledingwinkel, souvernirshop of andere ruimte binnen, houdt dan het advies van een mondkapje in gedachten. In het openbaar vervoer is dit verplicht!

Reserveren & annuleren

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Voor de meest actuele stand van zaken verwijzen wij u graag naar de website van Zeeland Veilig.