UPDATE: Coronatoegangsbewijs in de horeca

Nieuwe maatregel vanaf 25 september 2021

Vanaf 25 september 2021 is er in alle horeca alleen toegang mogelijk met een coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 14 jaar. Wat houdt dit precies in voor de hotels van Zeayou Zeeland?

Hotels Zeayou Zeeland

Bij onze hotels, Hotel Bommeljé, Mezger Lodges, Strandhotel Zoutelande, Duinhotel Tien Torens en Cityhotel Wood, werken wij vanaf 25 september 2021 als volgt:

  • Bij het inchecken, vragen wij aan u als hotelgast > 14 jaar uw corona certificaat of testbewijs te tonen. Wij maken hiervan direct een notitie, zodat dit slechts éénmaal wordt gevraagd.
  • Bent u hiervan in het bezit, dan bent u op onze locaties welkom in onze restaurants voor het ontbijt.
  • Kunt u dit niet tonen, dan bezorgen wij het ontbijt als pakket of roomservice (Cityhotel Wood) op uw hotelkamer.
  • Zien wij u niet bij de check-in, omdat u bijvoorbeeld digitaal incheckt met onze guestkey, dan proberen wij u 's avonds telefonisch te bereiken of anders bij het ontbijt zelf.
  • Op dit moment behouden wij voorlopig de 1,5 meter afstand tussen de tafels, maar mocht het een keer niet uitkomen stappen we daar natuurlijk vanaf.
  • Heeft u vooraf niet gereserveerd voor ons ontbijt, dan zullen onze collega's in het restaurant u alsnog vragen uw corona certificaat of testbewijs te tonen.

En verder ...

Houden wij ons aan de bestaande basisregels. En geldt er voor onze collega's die niet gevaccineerd zijn, dat zij zich regelmatig laten testen.

Andere locaties van Zeayou Zeeland

In onze andere accommodaties zoals B&B De Lijsterhof, Bed & Bike De Dorsvloer, B's Strandappartementen en de appartementen van Zeayou Zeeland gelden geen speciale maatregelen na 25 september 2021.

SYZ 05 FULLSIZE 13 kopie Ontbijt Zeayou Whats App Image 2021 07 01 at 12 44 54 2 Wood The Green Room 206