Pinksteren

Weg tijdens het Pinksterweekend

Heeft u ook zin om er nog even "tussenuit" te gaan met de Pinksterdagen? Dit jaar is Pinksteren op zondag 23 mei en maandag 24 mei. In Zeeland geniet u van de rust en ruimte, maar ook van de drukte en gezelligheid als u dat wilt. Wandelen op de brede stranden, fietsen op het eiland Walcheren, maar ook de gezelligheid in de dorpen en steden zoals Domburg, Zoutelande, Veere en Middelburg. Zeeland is er voor iedereen!

Hotel Bommeljé in Domburg

Ontdek vanuit Hotel Bommeljé de omgeving op de fiets of te voet en beleef Zeeland! Op loopafstand van het strand en centrum beleeft u hier heerlijke en gezellige pinksterdagen. Met het speciale arrangement geniet u van een heerlijk 4-daags verblijf in Domburg 's Ochtends verwennen wij u met een lekker ontbijt.

Het feestdagen arrangement van Hotel Bommeljé is inclusief:

 • 3x overnachting
 • 3x ontbijt
 • 1x borrelplank met aperitief op de kamer
 • 1x dag fietshuur

Prijs

Het arrangement boekt u voor € 300 per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Aankomst is dagelijks mogelijk op 21 of 22 mei 2021.

Boek hier uw verblijf met Pinksteren bij Hotel Bommeljé

Hotel Bommeljé 11 ps kopie Whats App Image 2021 04 04 at 16 11 45 1 Sea You Zeeland 19 Ontbijt yoghurt Sea You Zeeland 02 42 SYZ 31 Sea You Zeeland 02 48 Image00003

Strandhotel Zoutelande

Breng de Pinksterdagen door aan zee! En dat is bij een verblijf bij Strandhotel Zoutelande letterlijk te nemen. Op slechts 25 meter van het hotel bevindt zich het strand van Zoutelande. Hier geniet u van zee, strand en hopelijk de zon. Dat is niet te voorspellen, maar het is altijd fijn voor een lange strandwandeling, vliegeren, zandkastelen bouwen en schelpjes zoeken.

Het arrangement van Strandhotel Zoutelande is inclusief:

 • 3x overnachting
 • 3x ontbijt
 • 2x diner van Bistro by Mezger
 • 1x dag fietshuur

Prijs

Dit arrangement tijdens de Pinksterdagen boekt u voor € 350 per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Aankomst is dagelijks mogelijk op 21 en 22 mei 2021.

Reserveer hier het Pinksterarrangement van Strandhotel Zoutelande

IMG 20210404 WA0024 Deluxe Fig 139 20210302 131353 Wood The Green Room 225

Cityhotel Wood in Middelburg

Met het Pinksterarrangement van Cityhotel Wood wordt u hartelijk ontvangen met een welkomstcocktail (of mocktail) en geniet u op de dag van aankomst van een heerlijk culinair 3-gangendiner uit onze natural kitchen 'The Green Room'. En of u nu voor 2, 3 of 4 nachten reserveert, onze chefs maken met veel liefde iedere ochtend een heerlijk en gezond ontbijt voor u klaar.

Het pinksterarrangement is inclusief:

 • 1 x verfrissende voorjaarscocktail (of mocktail) bij aankomst
 • 1 of meerdere overnachtingen inclusief ontbijt
 • 1 x 3-gangendiner op de dag van aankomst*

Het arrangement is te boeken met aankomst op 21 t/m 24 mei 2021 vanaf € 137,50 per persoon.

*Wanneer de lockdown verlengd wordt en ons restaurant tijdens deze dagen nog niet open mag, zullen wij uw ontbijt en diner bezorgen op uw kamer. Natuurlijk kunt u tijdens uw verblijf ook uw tussendoortje, drankjes en lunch door ons laten bezorgen.

Reserveer bij Cityhotel Wood het Pinksterarrangement

Met Pinksteren liever in een vakantiehuisje of appartement?

Zeayou Zeeland biedt ook hiervoor verschillende mogelijkheden! In Domburg bevinden zich verschillende Zeayou Appartementen voor 2, 4 of 6 personen. Ook in Domburg gelegen zijn B's Strandappartementen en Mezger Lodges. Bij Mezger Lodges verblijft u in alle rust en luxe in een ruime lodge. Samen met uw partner of gezin!

Bekijk alle accommodaties van Zeayou Zeeland