Nieuwe maatregelen

Voor de aankomende 4 weken zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd. U kunt en mag echter nog steeds op vakantie!

We begrijpen dat deze nieuwe situatie ook weer veel vragen met zich meebrengt. Daarom hebben wel alles opnieuw voor u op een rijtje gezet.

In het algemeen

Nog steeds vragen wij u thuis te blijven bij klachten. U kunt uw reservering kosteloos annuleren. Natuurlijk verplaatsen wij deze het liefst direct naar een andere datum. Hierbij kan het zo zijn dat er - in verband met het seizoen - een ander tarief geldt. Gelden er op de dag van aankomst van uw nieuwe reservering nog steeds maatregelen, dan kunt u die reservering uiteraard nogmaals verplaatsen.

Nieuwe maatregelen per 14 oktober 2020

Vanaf 22:00 uur op 14 oktober 2020 gaan de strengere maatregelen en de gedeeltelijke lockdown in. De factsheet met alles kort samengevat, vindt u hier.

In onze accommodaties

Natuurlijk behouden wij onze protocollen met betrekking tot hygiëne, routing en proberen fysiek contact tot een minimum te beperken.
Nieuw is dat u verplicht bent in onze accommodaties een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Uitzondering hierop is als u als hotelgast gebruik maakt van ons restaurant voor ontbijt, lunch of diner.

Coronaproof1 Coronaproof2 Coronaproof

Heeft u een vraag over uw verblijf bij Zeayou Zeeland ? Stel deze dan per e-mail!

Ontbijt voor onze gasten

Voor hotelgasten mag er eten worden geserveerd. Graag geven wij de mogelijkheden op een rijtje weer:

Zeayou Zeeland Appartementen, B's Strandappartement, B&B De Lijsterhof, Bed & Bike De Dorsvloer en Mezger Lodges

Verblijft u in één van deze accommodaties, dan ontvangt u een ontbijtpakket aan de deur van uw lodge. Is het ontbijt bij uw reservering niet inbegrepen? Dan kunt u dit bestellen!
Voor € 17,50 p.p. per dag wordt het ontbijtpakket met liefde voor u bereid, die we vervolgens bij u aan de deur van uw accommodatie leveren. De inhoud van het ontbijtpakket wisselt dagelijks en dient vooraf besteld te worden.

Ontbijtpakket bestellen?
Geef vóór 20:00 uur aan of u de volgende ochtend een ontbijtpakket wenst. Deze wordt dan de volgende ochtend vers klaargemaakt en tussen 8:00 en 9:00 uur bezorgd.
Neem telefonisch contact op: +31 (0) 118 - 58 16 84.

IMG 20200525 WA0006 Wood The Green Room 195 IMG 20201013 095458 701

Hotel Bommeljé, Strandhotel Zoutelande, Duinhotel Tien Torens en Cityhotel Wood

Het ontbijt wordt in shifts ingedeeld. U dient hiervoor te reserveren. Heeft u uw verblijf exclusief ontbijt gereserveerd, dan kunt u dit alsnog bij boeken.
U kunt de bestelling of reservering eenvoudig aangeven bij de receptie van de desbetreffende accommodatie. Uiteraard is het in onze hotels ook mogelijk om een ontbijt(pakket) te bestellen voor op uw eigen kamer.
In Duinhotel Tien Torens wordt het ontbijt als pakket tot de deur van uw lodge geleverd.

Ontbijt bestellen?
Neem hiervoor contact op met de accommodatie waar u heeft gereserveerd.

Lunchen en dineren tijdens uw verblijf

Hotel Bommeljé, Strandhotel Zoutelande, Mezger Lodges en Cityhotel Wood beschikken over een eigen restaurant. Wat is er voor u als gast in deze hotels mogelijk?

Hotel Bommeljé & Mezger Lodges

Op donderdag t/m maandag is het mogelijk om te dineren in de restaurants*. De collega's van Restaurant Mezger serveren u een heerlijk 3-gangen diner voor € 37,50 per persoon. Hiervoor dient u ook te reserveren.
Als u aan tafel zit, is een mondkapje niet meer verplicht. De verkoop van alcohol stopt om 20:00 uur en om 22:00 uur sluiten de deuren.

Wilt u reserveren voor een diner tijdens uw verblijf? Neem dan contact op:
Hotel Bommeljé via e-mail of + 31 (0) 118 - 58 16 84
Mezger Lodges
via e-mail of + 31 (0) 118 - 74 40 37

* De restaurants zijn gesloten van 26 oktober tot 12 november 2020.

Sea You Zeeland 02 26 Mezger Lodges appartementen domburg WOOD Preview2 HR 4

Strandhotel Zoutelande & Duinhotel Tien Torens

Voor gasten van Strandhotel Zoutelande is het ook mogelijk om te lunchen of te dineren in Bistro 't Zoute op vrijdag t/m maandag. Hiervoor dient u ook te reserveren.
Als u aan tafel zit, is een mondkapje niet meer verplicht. De verkoop van alcohol stopt om 20:00 uur en om 22:00 uur sluiten de deuren.

Verblijft u in Duinhotel Tien Torens? Dan is het op deze dagen ook mogelijk om te dineren in uw lodge. U ontvangt dan vanuit Bistro 't Zoute een 3-gangen diner.

Wilt u reserveren voor een diner tijdens uw verblijf? Neem dan contact op:
Strandhotel Zoutelande via e-mail of + 31 (0) 118 562 040
Duinhotel Tien Torens via e-mail of + 31 (0) 118 - 74 58 78

Cityhotel Wood

Hier kunt u als hotelgast 's middags lunchen en 's avonds dineren in Restaurant The Green Room. Het is gewenst als u hiervoor reserveert.
Als u aan tafel zit, is een mondkapje niet meer verplicht. De verkoop van alcohol stopt om 20:00 uur en om 22:00 uur sluiten de deuren.

Wilt u reserveren voor een lunch of diner tijdens uw verblijf? Neem dan contact op.:
Cityhotel Wood via e-mail of + 31 (0) 118 - 72 48 01

Wellness Mezger Lodges

Het zwembad & de sauna's zijn gesloten vanaf 4 november tot in ieder geval 19 november 2020.