Jazz by the Sea

Jazz by the Sea in Domburg 19 t/m 22 september 2024

Jazzfan of gewoon zin om een weekend te swingen? Kom in het derde weekend van september naar Domburg. Het Jazz by the Sea festival is al 32 jaar een fenomeen, niet alleen in het schilderachtige Domburg, maar ook ver daarbuiten, tot in België en Duitsland!

Markeer donderdag 19 tot en met zondag 22 september in je agenda voor een onvergetelijk muzikaal avontuur. Overal in Domburg vind je de mooiste klanken: in restaurants, strandpaviljoens, kerken en natuurlijk op het hoofdpodium bij het Badhotel Domburg. En zorg dat je erbij bent voor de Street Parade op zaterdagmiddag, dat is altijd een hoogtepunt!

Het programma van dit swingende weekend is vanaf april beschikbaar, dus houd onze website in de gaten voor meer details!

Wij kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen en samen te swingen op de fantastische klanken van het jazzfestival. Het is het perfecte excuus om even helemaal uit de dagelijkse sleur te stappen en te genieten van muziek, zee en gezelligheid. Dus, pak je agenda, reserveer snel je overnachtingen bij Zeayou en maak je klaar voor een onvergetelijk lang weekend. Zien we je daar?