Duurzame douche-oplossing

Met de Meed Energeyser

Onlangs werd de Multifunctionele Energie Efficiënte Douche geplaatst bij één van de Zeayou Zeeland Appartementen in Domburg.

Duurzame douche bij Zeayou Appartement in Domburg

Aan de Brouwerijweg in Domburg bevinden zich verschillende appartementen van Zeayou Zeeland. Bij de "Benedenkamer voor 2 personen" is dit voorjaar een Multifunctionele Energie Efficiënte Douche (MEED) geplaatst.

De MEED maakt het mogelijk dat men, onbeperkt, warm kan douchen, zonder gebruik te maken van een CV-ketel of warmtepomp. Door meer dan 80% warmte terug te winnen uit het douchewater kan worden volstaan met een kleine elektrische boiler die als naverwarmer dient.

Naast dat men met de MEED gasloos en duurzaam kan douchen, is de MEED ook kostenbesparend. Het elektrisch verbruik ligt beduidend lager dan ieder andere opwekker van warm tapwater.

See You Badkamer Brouwerijweg nieuw web 5 See You Badkamer Brouwerijweg nieuw web 1 See You Badkamer Brouwerijweg nieuw web 2 See You Badkamer Brouwerijweg nieuw web 4

Appartement in Domburg boeken

Wilt u dit appartement of één van de andere appartementen aan de Brouwerijweg in Domburg reserveren, neem dan een kijkje op onze website! Voor deze specifieke kamer met MEED douche, kunt u hier terecht.

Meed Sustainable Shower Solutions

Geïnteresseerd in meer informatie over de MEED douche? Wij verwijzen u dan graag naar de website van Meed.